2023

Και φύγαμε για διακοπές…

Στοιχεία βόλτας.

Προγραμματίζαμε γιά σήμερα Παρασκευή 14/7 να κάναμε μία extra βόλτα και να κλείσουμε γιά διακοπές.
Όμως λόγω των αναμενόμενων υψηλών θερμοκρασιών και του προορισμού μας θεωρούμε ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν την διεξαγωγή της συγκεκριμένης βόλτας.
Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να χαρούμε όλοι μαζί παρέα την τελευταία μας βόλτα την επόμενη Τετάρτη 19/7.
Ο προορισμός μας;;;
Κάπου στην εξοχή.

*Το live tracking ανοίγει λίγα λεπτά πρίν από την έναρξη της διαδρομής.

Γιατί έρχεσαι στις βόλτες μας;;;

Γιατί προσέχεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου και αν έχεις μαζί σου ανήλικους είσαι υπεύθυνος και για αυτούς.

Γιατί λαμβάνεις όλα τα μέτρα για την ασφάλεια σου (κράνος, φώτα, ανταλλακτική σαμπρέλα, τρόμπα Κατάλληλα ρούχα) και έχεις καλοσυντηρημένο ποδήλατο. Έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκάλι με νερό και κάποιο snack.

Σου αρέσει να κινείσαι ομαδικά, ακολουθείς τις οδηγίες της διοργάνωσης* και μοιράζεσαι τον δρόμο με τα άλλα μέσα όπου χρειάζεται. Βοηθάς όπου μπορείς για την ομαλή διεξαγωγή της βόλτας για να περνάς και εσύ και όλοι μας καλά. Ξέρεις να αντιμετωπίζεις με ηρεμία και με χιούμορ τις αντιδράσεις των οδηγών αυτοκινήτων είτε αυτές είναι θετικές η αρνητικές προς την βόλτα μας.

Σαν ποδηλάτης που γνωρίζεις να κινείσαι ομαδικά συμβουλεύεις καλοπροαίρετα τους νεότερους πάντα με χαμόγελο. Η βόλτα είναι από όλους γιά όλους.

Σου αρέσει το ποδήλατο και θέλεις να βολτάρεις μαζί μας!!!

* Σημείωση: Οποιαδήποτε πληροφορία, ειδοποίηση, ενημέρωση και ότι άλλο έχει σχέση με την διεξαγωγή της βόλτας μας ανακοινώνεται μέσα απ την σελίδα μας και μόνο.

Φωτογραφικό υλικό.

Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τη βόλτα.